Utólagos szigetelés injektálás

Cégünk Desoi Powerinject P1 típusú injektáló gépekkel felszerelve, Webac kétkomponensű epoxy gyanta és poliuretán hab termékcsaládokat alkalmazva vállaljuk utólagos épületszerkezetek magasnyomáson injektálással történő vízszigetelését garanciával. 

Utólagos szigetelés segítségével megszűnik a nedves falak penészedése, és növekszik ingatlana értéke. Mivel a falak vizesedése egészségügyi és anyagi károkat egyaránt okozhat, ezért célszerű odafigyelni a szakszerű szigetelésre. Szakembereinkkel a vízszigetelést magasnyomású injektáló gépekkel végezzük.

Mit kínálunk Önnek?

Miben segít az utólagos szigetelés, injektálás?

Megszűnik a penészedés 

Utólagos szigetelés segítségével teljesen megállítható a penész terjedése. Pincét elárasztó víz megszűntetése.  

A falak vízszigetelését úgynevezett injektálási technikával végezzük. Ilyenkor magasnyomású injektáló gépekkel hatékony szigetelésű injektáló anyagot fecskendezünk a falba. 

Nincs több nedves fal, nincs több szúrós szag, nincs több penész. 

 

Pénzt takarít meg 

A nedves falakat gyakran kell újra festeni, ez pedig magas karbantartási költségekkel járhat. 

Rendszeresen újra festeni a penészes falakat azonban nem csak felesleges, de hamar súlyos kiadásokat is eredményezhet. A vizes falak újra festése csak a tüneteket szünteti meg átmenetileg, de a valódi problémát nem oldja meg. 

Ha pénzt szeretne spórolni rövid- és hosszútávon is, az utólagos falszigetelés jelenti a megoldást. 

 

Növeli ingatlana értékét 

Vízszigetelt falakkal hatékonyan növeli és őrzi meg ingatlana piaci értékét. 

Az elázott falak rendkívül szúrós, kellemetlen szagot áraszthatnak. Ez az életszínvonal csökkenése mellett az ingatlan piaci értékének gyengülését is jelenti. A vízszigetelés injektálással történő megvalósítása kiváló választás ingatlana értékének növelésére.  

Teremtsen értékes otthont, komfortos mindennapokkal.

Milyen problémákat okoznak a penészes falak?

Sajnos a penészes falak egészségügyi és anyagi károkat egyaránt okozhatnak. 

Ismerje meg a nedves fal okozta leggyakoribb gondokat: 

 

Egészségügyi panaszok 

A penészes fal rendkívül károsíthatja az ingatlanban élők egészségét. 

Vizes, nedves falú lakásokban gyakran fordulnak elő az allergiás panaszokra hasonlító tünetek. Sokkal nagyobb eséllyel alakulhatnak ki légzőszervi megbetegedések. Az asztma-szerű köhögések és légúti panaszok megszüntetésére a falak vízszigetelése a megoldás.

Miért minket válasszon?

Garanciát vállalunk munkánk minőségére 

Minden injektálással történő, vízszigetelési munkánkra teljeskörű garanciát vállalunk. Garantáltan hosszú távú és megbízható alapanyagokkal, illetve szigetelési technikákkal dolgozunk. 

Munkáinkért teljes felelősséget és garanciát vállalunk. Bármikor számíthat ránk. 

 

Professzionális felszereléssel szigetelünk 

DESOI PowerInject P1 típusú magasnyomású injektáló gépekkel felszerelve látunk hozzá az utólagos szigetelés feladataihoz. 

Webac kétkomponensű epoxy gyantákat, ragasztókat és poliuretán hab termékcsaládokat használunk a minőségileg és esztétikailag egyaránt tökéletes szigetelés eléréséhez. 
 
https://www.webac-grouts.com/ 

Referenciáink

Utólagos szigetelés iránt érdeklődik?

Ha megbízható és költséghatékony technikával szeretné megszüntetni épülete vizesedését, beázását válassza az injektálást!